NAISTENPÄIVÄÄN KUKKASIN!

NAISTENPÄIVÄÄN KUKKASIN

AIKA: Tiistai 7.3.2023 klo 17:00-19:00
PAIKKA: Rebelle – Café Bakery Bistro
Eerikinkatu 7b, 20100 Turku

Osallistumismaksu: 55 €.

Juhli naiseuttasi naistenpäivänaattona ja tule tekemään upea keväinen kukka-asetelma! Materiaaleissa sesongin parhaita ja kauneimpia kukkia. Tähän pakettiin kuuluu keväisen asetelman teon lisäksi juoma ja kahvilan pikkuherkkuja.

Opetus tapahtuu floristin ohjauksella, kaikki materiaalit ja välineet sisältyvät kurssimaksuun. Työsi pakataan kurssin päätteeksi ihanaksi kotiinviemiseksi.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kurssi toteutuu mikäli osallistujia on min. 8 hlö. Ilmoittautuminen on sitova. Jos olet estynyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen osallistujan tilallesi tai noutaa kurssin materiaalipaketin ennakkoon sovitusti.

bloomingthon@gmail.com
040 827 8942

Ilmoittaudu mukaan!

Osallistuin ensimmäiselle Bloomingthonin kurssille ystävän vinkistä. Mainoksen nähdessäni workshop vaikutti aivan ihanalta, ja paikan päällä se vielä ylitti odotukset. Hyvässä ohjauksessa ja laadukkailla materiaaleilla oli helppo saada aikaan onnistunut työ. Kädet syyhysi päästä seuraavallekin kurssille kotoisaan kahvilamiljööseen kukkien äärelle käyttämään luovuutta. Kotiinviemisenä inspiraatiota, hyvää mieltä, uusia taitoa ja ihan itse tehty kranssi.

Marika

Tilaa uutiskirje

Käsitellään…
Uutiskirje tilattu onnistuneesti! 🙂