WORKSHOP

KUKKAKURSSIT

PAIKKA: Kuuva, Ruissalo
AIKA: Kesä 2023

Kukkakurssi on parasta yhdessätekemistä.
Kesän 2023 avoimet kurssit järjestetään yhdessä Lehmuksen Alla kukkatarhan kanssa.

Lehmuksen Alla Turun Ruissalossa tarjoaa tunnelmalliset puitteet kukkakursseille, joissa tehdään kesän aikana upeita kukkatöitä kukka-alan yrittäjä Ginan ja minun ohjauksessa. Workshopeissa yhdistyvät Lehmuksen Alla rakkaudella ja ekologisesti viljellyt avomaan leikkokukat ja luovuus!

Tule yksin, ystävän kanssa tai porukalla. Saat kukkakurssilta inspiraatiota, ideoita ja vinkkejä kukilla luomiseen sekä ainutlaatuisia kohtaamisia. Rento luominen, positiivinen tunnelma ja kaikkien aistien aktivointi ovat tärkeä osa kurssia. Olisi ihanaa nähdä just sinut Lehmuksen Alla!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä:
www.lehmuksenalla.fi/muut-palvelut

Jos olet kiinnostunut yksityisestä kukkakurssista yrityksen virkistyspäiville, polttareihin, ystävien illanviettoon tms. ota yhteyttä! Kurssi voidaan järjestää 7-30 hengelle, toivoomasi paikkaan ja aikaan. Kysy lisää oheisella lomakkeella tai laita sähköpostia – kerron mielelläni lisää!

Ilmoittaudu mukaan!

Olin ensimmäisellä kerralla Bloomingthonin kurssilla työpaikan kautta. En ole mitenkään käsilläni taitava, joten hieman minua jännitti, että miten minä pärjään tällaisessa luovassa tekemisessä. Ilta oli tosi mukava ja Mian kurssilla tuli sellainen olo, että kyllä minä osaan ja uskallan koettaa. Ei aikaakaan niin olin jo seuraavalla kurssilla. Kannustankin, että kannattaa rohkeasti tulla mukaan. Mian rohkaiseva ote ”Jokaisen kädenjälki saa näkyä ja kuuluukin näkyä” antoi minulle tunteen, että kyllä minä osaan ja pystyn. Seuraavaa kurssia jo suunnitteilla.

Katri

Tilaa uutiskirje

Käsitellään…
Uutiskirje tilattu onnistuneesti! 🙂