KUKKAHULLUN UNELMAKURSSI

KUKKAHULLUN UNELMAKURSSI
– Free your inner florist

PAIKKA: Rebelle – Café Bakery Bistro
Eerikinkatu 7b, 20100 Turku
AIKA: Helatorstai 18.5.2023 klo 10:00-16:00
Osallistumismaksu: 159,00 € (sis. alv. 24%).

Tervetuloa luovalle kukkasidontakurssille! Tämä kukkakurssi on kukkaihmisen hemmottelupäivä – ehkä juuri jotain mitä olet odottanut saadaksesi luovuutesi valloilleen? Kevään valo ja kukkiva luonto inspiroivat meitä luomaan jotain ainutkertaista. Kukkahullun unelmakurssi on koko päivän kestävä ainutlaatuinen workshop täynnä uuden oppimista, inspiraatiota, nautiskelua ja upeimpia materiaaleja.

Aloitamme päivän kello 10 herkullisella aamiaisella ja päätämme upean päivämme näyttävän kimpun sidontaan. Kurssin aikana tehdään kolme erilaista keväistä kukkatyötä, nautitaan lounasta ja kahvia hyvien keskusteluiden siivittämänä. Teemme sievän sisustuskranssin, upean asetelman kanaverkkotekniikalla sekä keväisen kimpun spiraalitekniikalla. Kaikki työt saat kotiin viemisenä. Kukkatyöt ovat näyttäviä ja toteutetaan nykyaikaisesti ja ekologisin menetelmin.

Helatorstaina muulta yleisöltä suljettu kahvila takaa rauhan ja yksityisyyden. Rebellessä meillä on käytössä ihania oleskelualueita. Kukat ovat häkellyttävän kauniita, kahvilamiljöö kutsuva ja ilmapiiri ihanan rento.

Kurssiohjelmaan kuuluu:

10:00 Aamupalabrunssi
Materiaalien läpikäynti
10:45 Sisustuskranssi
Asetelma astiaan
12:30 Lounas ja kahvi
Kimppu spiraalitekniikka
15:00 Kahvi ja keskustelua

Sydämellisesti tervetuloa unelmien workshoppiin! Tätä ainutlaatuista kurssia on tasan yksi ja kurssille otetaan rajallinen määrä osallistujia. Osallistuaksesi et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta, mutta voit olla jo sidontaa harrastavakin henkilö. Opetuksesta vastaa kaksi ammattifloristia, saat koko päivän ajan henkilökohtaista ohjausta.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistuminen on sitova.

Ilmoittaudu mukaan!

Tämä kurssi on sinulle, jos…

01 // Rakastat kukkia ja haluat löytää oman tyylisi. Et halua jumiutua perinteiseen jota muutkin tekevät, vaan haluat jatkaa tutkimista löytääksesi tyylin jota rakastat. Kurssi toimii oppaana matkallasi kukkamaailman saloihin. Saattaa olla että elämäsi muuttuu!

02 // Haluat tuntea floristiikan tarvikkeet ja tekniikat. Sinulta ehkä löytyykin kukkasakset, mutta tämä kurssi tulee näyttämään sinulle että voit sitoa upeita töitä mitä erilaisemmilla välineillä ja materiaaleilla. Tulet tutuksi spiraalitekniikan lisäksi kanaverkon ja kukkasiilin kanssa.

03 // Kaipaat elämääsi omaa tilaa – paikan, jossa voit luoda ja rauhoittua. Tämä on sinun ikioma tilasi, paikkasi jossa saat keskittyä ihanaan luovaan tekemiseen. Hetki arjen yläpuolella.

04 // Olet epävarma omasta tekemisestäsi. Ehkä olet kokeillut kukkakursseja, mutta petyit siihen, miltä kukat näyttävät käsissäsi. Kurssilla luovuus on matkamme, ei määränpää. Kurssin jälkeen uskallat käsitellä kukkia rohkeasti ja monipuolisesti. Saat nauttia luovuudestasi ja kukkasidonnan ihanasta taiasta!

Mitä tarvikkeita tarvitsen kurssia varten?
Et tarvitse muuta, kuin avoimen mielen saapuessasi kurssille! Kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet sisältyvät kurssimaksuun.
Suosittelen mielelläni hyviä välineitä, joten sinulla on hyvä ymmärrys tarvikkeista kurssin päätyttyä.

Tilaa uutiskirje

Käsitellään…
Uutiskirje tilattu onnistuneesti! 🙂