KIMPPU ÄIDILLE

KIMPPU ÄIDILLE

PAIKKA: Rebelle – Café Bakery Bistro
Eerikinkatu 7b, 20100 Turku
AIKA: Lauantai 13.5.2023 klo 15:00-17:00
Osallistumismaksu: 55,00 € (sis. alv. 24%).

Sulata äidin sydän kimpun muodossa. Kurssilla luomme näyttävän kimpun kevätkauden kauneimmista kukista. Äidille vain parasta vaaleissa ja pehmeissä pastellin sävyissä! Itsesidottu kimppu on ihanin lahja äidille. Tai tule yhdessä kurssille äidin kanssa – kukkakurssi on parasta yhdessätekemistä. Tähän pakettiin kuuluu kimpun lisäksi Rebellen äitienpäiväleivos ja lasi kuplivaa (alkoholiton).

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (kurssi toteutuu, mikäli osallistujia tulee vähintään 8). Ilmoittautuminen on sitova. Jos olet estynyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen osallistujan tilallesi tai noutaa kurssin materiaalipaketin ennakkoon sovitusti.

bloomingthon@gmail.com
040 827 8942

Ilmoittaudu mukaan!

Olin ensimmäisellä kerralla Bloomingthonin kurssilla työpaikan kautta. En ole mitenkään käsilläni taitava, joten hieman minua jännitti, että miten minä pärjään tällaisessa luovassa tekemisessä. Ilta oli tosi mukava ja Mian kurssilla tuli sellainen olo, että kyllä minä osaan ja uskallan koettaa. Ei aikaakaan niin olin jo seuraavalla kurssilla. Kannustankin, että kannattaa rohkeasti tulla mukaan. Mian rohkaiseva ote ”Jokaisen kädenjälki saa näkyä ja kuuluukin näkyä” antoi minulle tunteen, että kyllä minä osaan ja pystyn. Seuraavaa kurssia jo suunnitteilla.

Katri

Tilaa uutiskirje

Käsitellään…
Uutiskirje tilattu onnistuneesti! 🙂