Info

Bloomingthon

Bloomington on Mia Thonin tilauskukittamo Turussa, joka tarjoaa kukkia häihin, juhliin ja bränditapahtumiin Varsinais-Suomessa.

Otan vain rajatun määrän häitä ja tapahtumia vuosittain pystyäkseni tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen kokemuksen kukkien suunnittelusta. Näin saamme vision unelmiesi juhlapäivästä käymään toteen.

Arvot

Arvostan kauneutta. Arvostan myös luontoa. Kauneus ei mene ympäristön edelle. Käytän itse kuivattua ja vastuullisesti Suomen luonnosta ja pelloilta kerättyä materiaalia sekä laadukkainta lähellä viljeltyä leikkokukkaa aina mahdollisuuksien mukaan. Luonto kiittää lyhyistä kuljetusmatkoista ja tarjoamme työtä osaaville suomalaisille.

Vastuullisuus näkyy myös työskentely- ja pakkausmateriaaleissa.

Mia

Tarve luoda kaunista ja jakaa jotain mikä koskettaa myös toisia, siksi tätä teen. Kukkien puoleen olen käännyn inspiraation ja rauhoittumisen lähteenä. Olin tehnyt 11 vuotta töitä mainosgraafikkona, kun päätin jäädä opintovapaalle ja kouluttauduin floristiksi. Teen floristin töitä parhaillaan suurella intohimolla mutta sivutoimisesti mainostoimistotyön ohessa.

Uniikkia

Häät ja tapahtumat

Bloomingthonin tyyli on luonnollinen, runsas, herkkä ja elegantti. Tutustun jokaiseen asiakkaaseen tehden joka suunnitelmasta henkilökohtaisen.

Voit kertoa lisää tarpeistasi yhteydenottolomakkeen avulla.