WORKSHOP

Ilmoittaudu mukaan

HEI!
Päästä luovuutesi valloilleen upeiden kukkien maailmassa.

Tällä hetkellä emme valitettavasti järjestä avoimia kukkakursseja. Jos olet kiinnostunut yksityisestä kukkakurssista yrityksen virkistyspäiville, polttareihin, ystävien illanviettoon tms. ota yhteyttä!

bloomingthon@gmail.com
040 827 8942

Olin ensimmäisellä kerralla Bloomingthonin kurssilla työpaikan kautta. En ole mitenkään käsilläni taitava, joten hieman minua jännitti, että miten minä pärjään tällaisessa luovassa tekemisessä. Ilta oli tosi mukava ja Mian kurssilla tuli sellainen olo, että kyllä minä osaan ja uskallan koettaa. Ei aikaakaan niin olin jo seuraavalla kurssilla. Kannustankin, että kannattaa rohkeasti tulla mukaan. Mian rohkaiseva ote ”Jokaisen kädenjälki saa näkyä ja kuuluukin näkyä” antoi minulle tunteen, että kyllä minä osaan ja pystyn. Seuraavaa kurssia jo suunnitteilla.

Katri

Osallistuin ensimmäiselle Bloomingthonin kurssille ystävän vinkistä. Mainoksen nähdessäni workshop vaikutti aivan ihanalta, ja paikan päällä se vielä ylitti odotukset. Hyvässä ohjauksessa ja laadukkailla materiaaleilla oli helppo saada aikaan onnistunut työ. Kädet syyhysi päästä seuraavallekin kurssille kotoisaan kahvilamiljööseen kukkien äärelle käyttämään luovuutta. Kotiinviemisenä inspiraatiota, hyvää mieltä, uusia taitoa ja ihan itse tehty kranssi.

Marika

Tilaa uutiskirje

Käsitellään…
Uutiskirje tilattu onnistuneesti! 🙂